U Severnoj Makedoniji 180 novozaraženih kovidom 19, umrla dva obolela

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2020, 15:54

U Severnoj Makedoniji 180 novozaraženih kovidom 19, umrla dva obolela

U Severnoj Makedoniji je registrovano 180 novih slučajeva kovida 19, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Taj rekordan broj zaraženih u jednom danu od početka epidemije je, kako se navodi, potvđen sa 1.272 testa koji su naprevljeni u prethodna 24 sata.

Prema podacima Ministarstva zdravlja Severne Makedonije, preminula su još dva pacijeta sa korona virusom, pa je ukupan broj umrlih od te zaraze porastao na 149.

Državni Institut za javno zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je danas registrovao još 11 pacijenata koji su ozdravili i broj izlečenih je sada 1.632.

Ukupan broj dijagnostikovanih na kovid u Severnoj Makedoniji od početka epidemije je 2.790, a trenutno ima 1.009 aktivnih slučajeva, navelo je Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Severnoj Makedoniji rekordan broj novozaraženih - više od 170

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2020

U Severnoj Makedoniji zabeležen je novi rekord zaraženih kovidom 19 sa više od 170 potvrđenih slučajeva u prethodna 24 sata, objavili su lokalni mediji...Podaci nadležnih službi ukazuju na to da je više od polovine novoobolelih u glavnom gradu Skoplju...Broj zaraženih je u porastu poslednjih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.