Novi Bihać u Bihaću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2008, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Bihać u Bihaću

BIHAĆ - Kuvajtska kompanija "Al Zamel" gradiće u Bihaću stambeno-poslovni kompleks, u koji će uložiti oko 250 miliona konvertibilnih maraka, saopšteno je na promociji u tom gradu.

Kako su preneli bosansko-hercegovački mediji, kompleks - nazvan "Novi Bihać" - sastojaće se od stambenog dela sa 420 stanova, poslovne desetospratnice i hotela.

Tržni centar u okviru kompleska biće smešten na 38.000 kvadratnih metara, na četiri sprata. Urbanistička >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saglasnost za izgradnju objekta predata je danas Validu al Zamelu, jednom od vlasnika kompanije.

Ovo je, kako navode mediji BiH, do sada najveća investicija jedne strane kompanije u Bihaću i Unsko-sanskom kantonu.

Kompanija "Al Zamel", osnovana 1981. godine, gradila je stambeno-poslovne komplekse u nekoliko država, a u BiH ima jedan u Sarajevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.