Nišlija pucao sebi u stomak pred majkom

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jul.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija pucao sebi u stomak pred majkom

B. Č. je završio sa teškim povredama na Klinici za hirurgiju Nišlija B. Č. (42) pucao je sebi u stomak iz pištolja u svojoj porodičnoj kući u niškom selu Gabrovac.   Kako saznaje Telegraf, do pokušaja samoubistva došlo je sinoć oko 21.35 sati, a prethodilo mu je šenlučenje iz vatrenog oružja.   - On je najpre u svom dvorištu ispalio dva hica iz pištolja a zatim je ušao u sobu i ispalio sebi metak u stomak.    U trenutku pucnjave, sa njim je bila samo njegova majka koja je pozvala Hitnu pomoć.    Oružje iz koga je pucano je vlasništvo pokojnog oca B. Č. - kažu sagovornici upoznati sa...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Boban pucao sebi u stomak jer mu nedostaju deca - Majka jecajući ispričala POTRESNE DETALJE: MNOGO JE VEZAN ZA BLIZANCE!

Izvor: RTV Pink, 11.Jul.2019

Meštanin sela Gabrovac kod Niša, Boban N.(42) pucao je sinoć oko 21.45 sati sebi u stomak iz očevog starog revolvera.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.