Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Okt.2015, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Srbiji ne trebaju vanredni izbori

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da misli da Srbiji vanredni parlamentarni izbori nisu potrebni, ali da, ako do njih ipak dođe, Srpska napredna stranka ima njegovu podršku.

"Mislim da nam (izbori) nisu potrebni. Vlada je apsolutno stabilna, ima većinu i uporište u narodu. Pravo je (premijera Aleksandra) Vučića da podnese ostavku i da to dovede do vanrednih izbora, ali ne vidim razlog za to. Ako ipak to uradi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << SNS ima moju podršku. Nemam drugog političkog favorita", rekao je Nikolić u intervjuu za beogradske medije.

Nikolić je izjavio da nema nameru da pravi novu stranku, kao i da nema nameru "da više uopšte bude u stranačkom životu".

Na pitanje hoće li se vratiti u SNS, Nikolić je odgovorio: "Pitanje je".

"Stranku sam napustio u suzama i ona je sada jača nego kada sam je ostavio, ima bolje rezultate. Zbog toga sam srećan", kaže predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Ne trebaju nam izbori, ako ih bude podržaću SNS

Izvor: Studio B, 11.Okt.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da misli da nam vanredni parlamentarni izbori nisu potrebni, ali da, ako do njih ipak dođe, Srpska napredna stranka ima njegovu podršku..."Mislim da nam (izbori) nisu potrebni. Vlada je apsolutno stabilna, ima većinu i uporište u narodu. Pravo je (premijera...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.