Nevreme pogodilo Crnu Goru: Zaustavljen saobraćaj, odroni, obilne padavine

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme pogodilo Crnu Goru: Zaustavljen saobraćaj, odroni, obilne padavine

Podgorica -- Snažno nevreme, praćeno obilnim padavinama, pogodilo je Crnu Goru, što je stvorilo probleme na teritoriji opštine Nikšić.

Zbog visokog vodostaja Zete obustavljen je saobraćaj kod Brezovačkog mosta.

Iz Zavoda za hidrometeorologiju saopšteno je da je najviše kiše palo u Podgorici, a najmanje u Herceg Novom, prenosi RTCG.

Ranije jutros bio je zatvoren i magistralni put Podgorica-Nikšić zbog odrona, ali je saobraćaj normalizovan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Nacionalni parkovi Crne Gore saopštili su da će Nacionalni park Biogradska gora od danas biti zatvoren za posetioce, zbog porušenih stabala koja su zbog jakog vetra i kiše pala na put od Kraljevog kola do Biogradskog jezera.

"Neka od stabala pala su i na parking prostor, dok je usled nevremena polomljen i dio mobilijara u tom parku", navode iz Nacionalnih parkova. Službe zaštite i ambijentalne higijene tog nacionalnog parka tokom dana će početi da raščišćavaju prilazni put.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEVREME U CRNOJ GORI Obilna kiša se sručila na Podgoricu i Nikšić, jak vetar rušio stabla (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Nov.2019

Snažno nevreme, praćeno obilnim padavinama, pogodilo je Crnu Goru što je stvorilo probleme na teritoriji opštine Nikšić, a zbog visokog vodostaja Zete obustavljen je saobraćaj kod Brezovačkog mosta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.