Neviđena tragedija: Lovac se okliznuo i pao na pušku koja ga je usmrtila!

Izvor: BKTV News, 12.Nov.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđena tragedija: Lovac se okliznuo i pao na pušku koja ga je usmrtila!

Lovac inicijala A. O. s područja opštine Sapna, podlegao je od povreda nanesenih samoranjavanjem.

Naime, prema pričama od meštana u rejonu Baljkovice, gde se odigrao nesrećni slučaj, lovac se okliznuo i pao na pušku koja je opalila i nanila mu smrtonosne povrede.

Pokušao da prošvercuje više od 30 kilograma droge na mazgi

"Otkad znam za sebe, znam i da A. O. ide u lov. Radi se o iskusnom lovcu, koji ide u lov preko 30 godina i zaista smo šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ovim događajem", kazali su meštani Baljkovice koji su čekali dolazak dežurnog kantonalnog tužioca.

Tužna vest: Fudbaler preminuo tokom utakmice!

Područje gde se dogodio nesrećni slučaj ograđen je žutim trakama, a u popodnevnim satima je stigao dežurni kantonalni tužilac koji je rukovodio uviđajem. Zvanične informacije o tragediji u šumi u blizini Sapne biće poznate u ponedeljak ujutro, piše "Avaz".

"Rat na Balkanu", ali bez oružja: Nazivi aerodroma u ulozi "nerviranja" suseda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.