Izvor: B92, 05.Okt.2009, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači blokiraju centar Sarajeva

Sarajevo -- Oko 2.000 navijača FK Sarajevo od podneva blokira saobraćaj u centru Sarajeva, tražeći od policije da uhapsi osobu koja je juče ubila navijača Vedrana Puljića.

Navijači traže smenu svih odgovornih osoba u policiji Zapadnohercegovačkog kantona. U zahtevima navijača Sarajeva traži se i odgovornost osoba koje su odredile da se utakmice u Mostaru između Zrinjskog i Veleža, kao i ona Širokom brijegu igraju u istom terminu, zbog čega nije bilo dovoljno policajaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na obezbeđenju utakmice u Širokom.

Navijači najavljuju blokadu celoga grada ako se večeras ne ispune njihovi zahtevi, prenose mediji.

Prema poslednjim informacijama, navijačima Sarajeva pridružiće se navijači Železničara i Čelika iz Zenice.

Uhapšen osumnjičen za ubistvo

Oliver Knezović iz Širokog brijega , koji se dovodi u direktnu vezu sa ubistvom navijač fudbalskog kluba Sarajevo, uhapšen je, javila je državna BHT1.

Tužilaštvo je potvrdilo da je Vedran Puljić u jučerašnjim neredima u Širokom Brijegu ubijen hicem iz vatrenog oružja, a ne udarcem kamenom u glavu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.