Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2020, 12:38

Nastavak obračuna kriminalnih klanova u zatvoru u Crnoj Gori

Podgorički mediji su objavili da je u Istražnom zatvoru u Podgorici pritvorenik Nikola Drecun, blizak "Kavačkom klanu", napao danas Ranka Radulovića

Mediji navode da je tokom šetnje Drecun dvaput improvizovanim bodežom ubo Radulovića te je odveden u Urgentni blok Kliničkog centra, kažu mediji.

Radulović koji slovi za šefa "Škaljarskog kriminalnog klana", pritvoren je jer je s državljaninom Albanije Erogenom Brajovićem i Kotoraninom Igorom Vukotićem optužen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za formiranje kriminalnih grupa.

Smatra se da su te grupe je planirale ubistva policijskih funkcionera, glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića i njegovog sina, kao i ubistva navodnih članova drugih kriminalnih grupa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović izboden u zatvoru: Osumnjičen da je planirao ubistva polcijskih i pravosudnih funkcionera

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2020

Radulović je prebačen u Urgentni blok Kliničkog centra. Nezvanično napao ga Nikola Drecun koji je povezan sa kavačkim klanom Pritvorenik Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru saznaju Vijesti.me iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Prema saznanjima Vijesti,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.