Napadnut brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava: Ušao izbezumljen u taksi, lice mu je bilo oguljeno

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2020, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava: Ušao izbezumljen u taksi, lice mu je bilo oguljeno

Taksisi rekao: "Barba, ja sam vam brat od onoga što je napravio onu tragediju" Stanislav Zavadlav, brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava, fizički je napadnut danas u Splitu. Iz splitske policije su za 24sata potvrdili da su stupili telefonski u kontakt sa Stanislavom i on im je rekao da je napadnut. Međutim, odbija da službeno razgovara i nije zatražio lekarsku pomoć. Stanislav je upao u taksi kod splitskog City centra i zatražio pomoć od vozača. Rekao je, kažu svedoci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da je on brat od Filipa Zavadlava. Taksista ga je zatim povezao deo puta, a on se onda samo udaljio i seo u autobus, kažu očevici. Vozač autobusa navodno je hteo da pozove Hitnu pomoć, ali Stanislav mu nije dopustio. - Nisam znao šta bih, ušao je u auto. Nisam ga ja ni znao od ranije. Ušao mi je u auto kod City centra i pitao može li do grada. Povezao sam ga, a on mi govori "Barba, ja sam vam brat od onoga što je napravio onu tragediju". Ja mu govorim šta ti je, dođi sebi, a on mi kaže da su ga napali. Imao je tamne pantalone, tamniju majicu, topericu, a u rukama je držao belu zimsku kapu. Pročitajte još: "Dobar dan. Ja sam Filip. Ispričaću vam jedan moj san": Dečak sa ovog snimka postao je TROSTRUKI UBICA (VIDEO) - Imao je oguljen deo lica na desnoj strani glave, kao kad padneš s motora i ostane ti crveno. Ostavio sam ga na stanici na Pujankama jer sam iza sebe video da dolazi policija pod rotacijom. Pitao me koliko je dužan, a ja sam mu rekao ništa, dobro je. Kasnije sam nazvao policiju - rekao je taksista.Filip Zavadlav čeka psihijatrijsko vještačenje Trostruki ubica iz Splita Filip Zavadlav (25) u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu čeka na psihijatrijsko veštačenje. Osumnjičeni za trostruko ubistvo nije bio u stanju da iznese obranu na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, proglašen je pravno nesposobnim i poslat na psihijatrijsko odeljenje zatvorske bolnice u Zagrebu. Filip Zavadlav u subotu je u centru Splita ubio trojicu mladića na motorima. Iz automatske puške Kalašnjikov ispalio je 36 metaka. Svoje žrtve je ubio jer su mu maltretirali brata zbog dugova, a prema svedočenju majke i njemu su pretili zbog čega nije spavao i jeo. Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"JA SAM VAM BRAT OD ONOGA ŠTO JE NAPRAVIO ONU TRAGEDIJU" Napadnut član porodice trostrukog ubice iz Splita

Izvor: Blic, 16.Jan.2020

Stanislav Zavadlav, brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava, fizički je napadnut danas u Splitu. Iz splitske policije su za 24sata potvrdili da su stupili telefonski u kontakt sa Stanislavom i on im je rekao da je napadnut. Međutim, odbija da službeno razgovara i nije zatražio lekarsku pomoć.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.