Napad na vozila iz pratnje Edija Rama

Izvor: RTS, 14.Jun.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na vozila iz pratnje Edija Rama

Demonstranti su u albanskom gradu Libraždu, blizu granice sa Makedonijom, gađali vozila iz pratnje albanskog premijera Edija Rame, javlja Koha.
Demonstranti su juče kamenicama i pirotehničkim sredstvima napali kolonu vozila iz pratnje Edija Rame.

Automobil albanskog premijera ipak je uspeo da zaobiđe mesto gde je bio najveći broj građana, koristeći sporedne puteve.
Nekoliko demonstranata >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je povređeno.
Policija je uhapsila sedmoro ljudi, a procesuirala je ukupno 23 osobe, zbog pokušaja blokade državnog puta na ulazu u Libražd i napada na pratnju premijera.
Edi Rama se juče obratio pristalicama u tom gradu, u okviru kampanje za lokalne izbore.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KAMENJEM NA EDIJA RAMU Demonstranti napali konvoj automobila albanskog premijera, vozila udarila građane

Izvor: Blic, 14.Jun.2019

Demonstranti u Albaniji kamenjem su napali konvoj automobila u kome je bilo i vozilo albanskog premijera Edija Rame u gradu Libražd, nadomak makedonsko-albanske grancije, prenosi makedonski portal makfax.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.