Izvor: B92, 08.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na Pašalićevu kuću

Zagreb -- U dvorište hrvatskog političara Ivića Pašalića, nekadašnjeg visokog funkcionera HDZ-a, noćas oko 2 sata bačena bomba.

Pašalić, koji je bio savetnik pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, a novo rukovodstvo HDZ ga je izbacilo iz stranke, tvrdi da nikada do sad nije bio u nekom sukobu koji bi mogao objasniti motive napada.

"Jedina osoba koja me neprestano napada i koja, kad je o meni reč, stvara atmosferu linča je predsednik republike Stipe Mesić. Ali, ne bih mogao reći da ta činjenica ima veze s ovim, zaista ne mogu ni da naslutim zašto je ta naprava bačena u moje dvorište", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.