Nakon premlaćivanja mladića, protest u Mostaru zbog policijske brutalnosti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2021, 16:58

Nakon premlaćivanja mladića, protest u Mostaru zbog 'policijske brutalnosti'

Grupa građana Mostara okupila se u ponedjeljak, 12. aprila, ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK-a), kako bi izrazili nezadovoljstvo nakon što su u subotu, 10. aprila, policijski službenici pretukli mladića ispred ulaza u zgradu. Okupljeni na ovaj način žele iskazati nezadovoljstvo zbog, kako kažu, policijske brutalnosti. Zatražena je i ostavka ministra unutrašnjih poslova HNK-a Slađana Bevande. Nakon što je objavljen videosnimak na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretukli mladića jer je PREKRŠIO POLICIJSKI ČAS: Mostarci se okupili ispred MUP zbog BRUTALNOSTI POLICIJE, traže ostavku ministra

Izvor: Blic, 12.Apr.2021

Velika grupa ljudi, među kojima najviše navijača, protestovala je danas ispred Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona zbog premlaćivanja mladića u subotu uveče od strane dva policajca koji su jutros suspendovani.

Nastavak na Blic...

Protestna šetnja u Mostaru: "Više nema policijskog sata"

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2021

Više od stotinu Mostaraca okupilo se u ponedjeljak naveče u šetnji u znak protesta protiv policijske brutalnosti nad mladićem koji je pretučen u subotu naveče, što su zabilježile nadzorne kamere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.