Najmanje dve osobe stradale u urušavanju zgrade u Marseju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2023, 11:34

Najmanje dve osobe stradale u urušavanju zgrade u Marseju

Najmanje dve osobe su stradale, a šest se vodi kao nestalo nakon što se u nedelju u centru Marseja srušila četvorspratna zgrada. Objekat se srušio u nedelju rano ujutro posle velike eksplozije a požar koji je izbio je sprečavao vatrogasce i druge spasioce da tragaju u ruševinama. Tek noćas pronađena su dva tela koja još nisu identifikovala. Šest osoba se još vodi kao nestale, a pored toga, porodica nema vesti o jednoj osobi iz susedne zgrade. "Ostaje nada da će se naći...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ispod ruševina zgrada u Marseju pronađena dva beživotna tela

Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 10:50

Dve osobe poginule su u rušenju dve zgrade u francuskom gradu Marseju, saopštili su jutros francuski vatrogasci koji učestvuju u akciji spašavanja nakon eksplozije koja je srušila zgrade.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.