Izvor: S media, 24.Jan.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ušću Bojane zaplenjena tona skanka

Crnogorska i albanska policija zaplenile su više od jedne tone skanka na ušću reke Bojane, gde je granica između dve države, saopšteno je u Podgorici.

Uprava policije Crne Gore je navela da su njeni pripadnici na ušću reke Bojane primetili čamac sa sumnjivom robom, koji je bio privezan uz albansku obalu.

U plovilu se, kako je saopšteno, nalazila jedna osoba, dok je na obali bilo nekoliko njih. Kada su primetili crnogorsku policijsku patrolu, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su pokušali da pokrenu čamac, ali nisu uspeli pa su pobegli u pravcu ka mestu Puljaj u Albaniji.

Crnogorski policajci su, kako se navodi, vizuelnim pregledom albanskog priobalnog dela reke Bojane u blizini spornog čamca primetili više nagomilanih džakova o čemu su obavestili albanske kolege.

"Albanski policajci su ubrzo izašli na lice mesta i zaplenili 124 džaka u kojima se nalazilo više od jedne tone skanka", saopštila je Uprava policije Crne Gore.

(RTS)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.