Na graničnim prelazima zaustavljen 81 migrant

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima zaustavljen 81 migrant

U posljednja 24 sata pripadnici Granične policije BiH su od pokušaja ilegalnog prelaska granice odvratili čak 81 migranta.

Na Graničnom prelazu Trebinje zaustavljen je jedan migrant, čiji identitet nije utvrđen i tri državljana Maroka, dok su na prelazu Brod u taksi vozilu zadržana četiri državljana Iraka, koja su predata Službi za poslove sa strancima BiH, prenosi portal Klix.

Na graničnom prelazu Zvornik od pokušaja ilegalnog prelaska odvraćeno je čak 67 migranata, i na Željezničkom mostu tri migranta, kako se navodi, na prelazu Hum od ilegalnog prelaska odvraćene su tri osobe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Migrantska kriza u BiH: Na graničnim prelazima zaustavljen 81 migrant

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019

Policajci imaju pune ruke posla.. U posljednja 24 sata pripadnici Granične policije BiH su od pokušaja ilegalnog prelaska granice odvratili čak 81 migranta...Na Graničnom prelazu Trebinje zaustavljen je jedan migrant, čiji identitet nije utvrđen i tri državljana Maroka, dok su na prelazu Brod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.