Na carinskom terminalu otkriveno oko 220 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021, 00:20

Na carinskom terminalu otkriveno oko 220 kilograma marihuane

U današnjoj zajedničkoj akciji crnogorske policije i Uprave carine u Podgorici je otkriveno oko 220 kilograma marihuane.

Na carinskom terminalu, skeniranjem kamiona tipa „hladnjača“ u skrivenom bunkeru, posebno izrađenom u prednjem delu vozila, u pošiljci deklarisanoj za uvoz iz Republike Albanije, pronađena su 224 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, saopštio je MUP CG.

"Identifikovano je lice, vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kamiona, koje se nakon što je kamion upućen na skeniranje, udaljilo sa lica mesta", kaže se u saopštenju MUP-a CG.

O događaju je odmah obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici sa kojim je u toku preduzimanje daljih mera i radnji u ovom konkretnom slučaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.