NOVI IZLIV SRBOFOBIJE U SPLITU: Na zidovima škole osvanuli grafiti Mrzim Srbiju, U i kukasti krst

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI IZLIV SRBOFOBIJE U SPLITU: Na zidovima škole osvanuli grafiti "Mrzim Srbiju", "U" i kukasti krst

Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima - "Mrzim Srbiju" , "Za dom" samo su neki od njih, javlja index.hr pozivajući se na portal Dalmacija Danas."Mrzin školu i Srbe", piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su išarana crnim sprejom.Na drugom zidu je veliko "U" sa krstom, a ispod njega piše "Za dom".PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: Nemački radio: U Hrvatskoj se ustaše rehabilituju, a za Srbe nema mesta; Tamo vlada klima mržnje i zastrašivanjaTakođe, crnim sprejom napisano je "Smrt policiji" i "Mrzim Srbiju".Na jednim vratima nacrtan je veliki kukasti krst.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDAN SKANDAL "Mrzim školu i Srbe, mrzim Srbiju": Na školi u Splitu osvanuli ANTISRPSKI I USTAŠKI SIMBOLI

Izvor: Press, 11.Feb.2019

Zidovi Osnovne škole Skalice, u Splitu, osvanuli su išarani grafitima koji vređaju Srbe i slave ustaše. . Foto:Blic. Cela ulazna fasada išarana je uvredljivim i fašističkim grafitima.. - Mrzim školu i Srbe - piše...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.