Uhapšeni razbojnici koji su od žena otimali torbe i telefone

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Jan.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni razbojnici koji su od žena otimali torbe i telefone

Niška policija uhapsila je dva mladića koji se terete da su od maja meseca prošle godine do danas počinili 11 teških krađa. Iz policije saopštavaju da su oni osumnjičeni da su od ženskih osoba oduzimali mobilne telefone i torbe.

Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su 11 teških krađa počinjenih od maja 2015. do polovine januara 2016. godine na području grada.
Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ova >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << krivična dela, uhapšeni su S. P. (22) i T. I. (21) iz Niša.
Oni se terete da su od ženskih osoba oduzimali mobilne telefone i torbe.
Policija je pronašla deo ukradene robe, koja je vraćena oštećenima.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni nakon 11 krađa

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2016

Dva mladića iz Niša uhapšena su zbog sumnje da su od maja 2015, pa do polovine januara ove godine na teritoriji grada od ženskih osoba krali mobilne telefone i torbe...Lisice su stavljene na ruke S. P. (22) i T. I. (21) nakon višemesečnog operativnog rada policajaca...Sumnja se da su mladići za...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.