Niš: Uhvaćeno 78 pijanih vozača, 13 se treznilo

Izvor: Blic, 21.Jul.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Uhvaćeno 78 pijanih vozača, 13 se treznilo

NIŠ - Saobraćajna policija uhvatila je proteklog vikenda 78 pijanih vozača, a njih 13 vozača je zadržano na trežnjenju. Zbog brze vožnje kažnjena su 33 vozača.

Policijska uprava u Nišu opet je uputila apel svim učesnicima u saobraćaju da se pridržavaju propisa jer će se sprovoditi rigorozne kontrole alkoholisanosti vozača, brzina i propuštanje pešaka na obeleženim pešačkim prelazima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola, 78 vozača isključeno iz saobraćaja

Izvor: NTV.rs, 21.Jul.2014

Niška saobraćajna policija je u dane vikenda, zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključila 78 vozača,od kojih je 13 zadržano u trajanju do 12 sati. Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja ukupno je sankcionisano 33 vozača.. Policijska uprava u Nišu apeluje na sve učesnike...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.