NI: Silovao maloletnicu

Izvor: OkRadio.rs, 02.Apr.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Silovao maloletnicu

Protiv Mustafe S. (23) iz Niša podneta je krivična prijava zbog sumnje da je silovao devojčicu (13). On se sumnjiči da je tokom 2013. godine u svojoj porodičnoj kući u Nišu, imao seksualni odnos sa maloletnicom.   Zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom krivična prijava protiv Mustafe S. biće podneta u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Nišu.   Prema domaćem zakonodavstvu, čak i da je maloletnica dobrovoljno stupila u seksualne odnose s njim, protiv punoletnog lica će biti podneta krivična prijava.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

NOVI PEDOFIL: Obljubio 13-godišnju devojčicu!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Apr.2014

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom krivična prijava protiv Mustafe S. (23) biće podneta u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Nišu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.