NI: Pretučen sin šefa SPS-a

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Pretučen sin šefa SPS-a

Maskirani napadači su Predragu Vlajkoviću (31), sinu predsednika niškog SPS-a Slavaljuba Vlajkovića, polomili ruku udarajući ga bejzbol palicama u ponedeljak pola sata posle ponoći u centru grada. Policija je za sada uhapsila Iliju V. (21) iz Aleksinca, za koga se sumnja da je bio jedan od napadača, dok se za drugim intenzivno traga.   Prema pisanju portala Južnie vesti, napadači su Vlajkovića tukli dok je ležao na zemlji, sve dok nije naišao prolaznik, kada su pobegli.   Automobil kojim su pobegli pronađen je nedaleko odatle, kod pumpe na Obilićevom vencu, tvrdi izvor tog portala.   U policiji su za Tanjug rekli da motiv napada nije poznat.   ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nasilnik pušten da se brani sa slobode

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2014

Dok policija još traga za jednim od dvojice maskiranih napadača koji su palicama pretukli sina predsednika niškog SPS, drugi je pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.