NI: Braći 30 godina za ubistvo mesara

Izvor: OkRadio.rs, 19.Nov.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Braći 30 godina za ubistvo mesara

Marinković je ubijen iz osvete jer je na dan ubistva trebalo da preuzme deo restorana „Lion“, vlasništvo njihovog oca, koji je desetak dana ranije preminuo . Marko Dinić (31) iz Niša osuđen je u sredu u Višem sudu u Nišu na 20 godina zatvora zbog teškog ubistva, a njegov brat Ivica (40), koji mu je pomogao, na 10 jer su 1. oktobra 2012. ubili vlasnika lanca mesara „Dakom“ Slobodana Marinkovića (62) u selu Mramor. Marinković je ubijen iz osvete jer je na dan ubistva trebalo da preuzme deo restorana „Lion“, vlasništvo njihovog oca, koji je desetak dana ranije preminuo.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvadeset godina zatvora zbog teškog ubistva vlasnika Dakoma

Izvor: NTV.rs, 19.Nov.2015

Trideset jednogodišnji Marko Dinić iz Niša osuđen je na dvadeset godina zatvora zbog teškog ubistva vlasnika Dakoma a juče je u Višem sudu u Nišu i njegovom četrdesetogodišnjem bratu Ivici izrečena zatvorska kazna od deset godina, kao saučesniku – pomagaču. . Braća su 1. oktobra 2012....

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.