Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac poginuo u eksploziji blindiranog vozila u Podgorici

U eksploziji blindiranog automobila u Podgorici večeras je poginula jedna osoba koja se nalazila u tom vozilu, saopštila je policija Crne Gore.

Vozilo je eksplodiralo neposredno nakon ulaska u garažu hotela "Premijer", a prema navodima policije, u eksploziji nema povređenih osoba.

Prethodno je RTCG javila, pozivajući se na podgoričku bolnicu, da je lakše povređen radnik na ulaznoj rampi garaže.

Policija je saopštila da se eksplozija dogodila oko 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << časova i da "ima saznanja o identitetu" stradalog, ali da se ona proveravaju.

"Smrtno stradalo lice nalazilo se u blindiranom vozilu BMW koje je, na osnovu dosadašnjih saznanja, eksplodiralo neposredno po ulasku u garažu. Izvršeni su prvi preliminarni pregledi blindiranog vozila. Prvi preliminarni podaci ukazuju na to da je do eksplozije najverovatnije došlo unutar vozila, s obzirom na oštećenja koja se nalaze u vozilu", dodaje se u saopštenju.

Policija navodi da će tačan uzrok eksplozije biti utvrđen nakon veštačenja i istrage koja je u toku.

Mediji javljaju da policija ima indicija da je stradao muškarac blizak jednom od barskih kriminalnih klanova, kome je vozilo nedavno oduzeto u jednoj od policijskih akcija, pa vraćeno.

Ovo je treća eksplozija u Podgorici u poslednjih mesec dana i sve se dovode u vezu s kriminalnim klanovima.

Od siline eksplozije oštećeno je nekoliko automobila, a građani su bili u panici, navodi se u medijskim izveštajima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.