Izvor: B92, 03.Sep.2010, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motivi trostrukog ubistva u Skoplju

Skoplje -- Motiv trostrukog ubistva u Skoplju su neraščišćeni dužnički odnosi između ubice i jednog od stradalih, kaže ministarka policije Makedonije Gordana Jankulovska.

Osumnjičeni čije ime Jankulovska nije navela, jutros se sam prijavio policiji i naveo motive sinoćnjeg ubistva.

On je kazao da je njegova meta bio jedan od stradalih, Jordan Jordanov, koji ima policijski dosije zbog nedozvoljene trgovine drogom. Druga dvojica ubijenih su Vlatko Andreevski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Vlado Milošev, koji je zaposlen u MUP-u.

Jankulovska nije konkretno odgovorila na pitanje zašto je zaposleni u policiji sedeo za istim stolom sa kriminalcem, već je kratko odgovorila da MUP proverava sve spekulacije.

Ona je kazala da stradali Milošev nije imao kriminalni dosije.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 20 časova u blizini trgovskog centra u skopskom naselju Aerodrom, gde je uobičajeno velika frekvencija ljudi.

Po izjavama svedoka, ubica, koji je, prema navodima elektronskih medija vlasnik kamenoloma, ušao je u restoran sa vrećom u kojoj je bila automatska puška i za kratko vreme izrešetao trojicu ljudi, od kojih jedan je preminuo na licu mesta, a dvojica su prebačeni u bolnicu gde su zbog teških povreda preminuli.

Jedina osoba koja je ostala nepovređena, devojka - čiji identitet se ne otkriva, sedela je za istim stolom sa stradalima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.