Mojkovac u šoku

Izvor: S media, 08.Apr.2011, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojkovac u šoku

U gradu na Tari i dalje neverica posle samoubistva gradonačelnika Dragana Savića. Porodica i građani u šoku. Zvanično nije imao zdravstvenih problema.

U gradu na obalama Tare i dalje vlada stanje šoka posle samoubistva gradonačelnika Dragana Savića (51). Savićevo telo u petak u ranim jutarnjim satima dopremljeno je iz Instituta za sudsku medicinu u Podgoricu, gde je prebačeno na obdukciju po nalogu istražnog sudije Višeg suda u Bijelom Polju Dragana Vojinovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Kako "Novosti" saznaju iz nezvaničnih izvora, veštaci patolozi, ali i forenzičari Uprave policije Crne Gore, posle obdukcije i sprovedenih uviđajnih radnji potvrdili su ono što se već znalo - predsednik opštine Mojkovac ubio se hicem iz pištolja.

Mojkovac: Gradonačelnik izvršio samoubistvo!

Otac sa detetom u naručju skočio sa devetog sprata

Surčin: Ubijeni deda, otac i unuk!

Da podsetimo, njegovo beživotno telo pronašla je supruga Gordana, koja je uznemirena Draganovim nejavljanjem, posle nedolaska na posao, ušla u pratnji kuma i Draganovog službenog vozača u njihov porodični stan gde je ugledala stravičan prizor...

Nekoliko sati pre toga, umesto da zajedno odu na posao, jer i Gordana radi u opštini, Dragan joj je kazao da će on doći kasnije, a potom poći i na neke službene sastanke.

- Jedan od njih je bio u Kolašinu, gde je trebalo da prisustvuje sednici Upravnog odbora Agencije za razvoj Bjelasice i Komova, čiji članovi su predsednici opština sa severoistoka Crne Gore. Čak nam je dan pre toga telefonom potvrdio dolazak na sednicu. Pošto je sastanak počeo u 10.30 zvali smo ga, ali se nije javljao - priča za "Novosti", jedan od članova UO ove agencije. - Niko nije slutio da je Dragan, koji nam je svima bio zaista drag čovek, tada već presudio sebi...

(Večernje novosti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojkovčani u šoku

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2011

U gradu na Tari i dalje neverica posle samoubistva gradonačelnika Dragana Savića. Porodica i građani u šoku. Zvanično nije imao zdravstvenih problema

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.