Modni spektakl u Banjaluci

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni spektakl u Banjaluci

Ove nedelje Banjaluka će biti modni centar Evrope.

Naime u petak, 07. septembra 2018. godine u Svečanom salonu hotela "Jelena" u Banjaluci sa početkom u 20:30h održaće se finalno veče najprestižnijeg izbora lepote Miss Earth BiH.

U prelepom ambijentu svečanog salona, stručni žiri sastavljen od uglednih regionalnih advokata, plastičnih hirurga, stomatologa, modnih dizajnera i bivših misica, imaće težak zadatak da izabere najlepšu devojku Bosne i Hercegovine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za ovu godinu. Takođe na ovoj manifestaciji biće proglašene i Miss Earth Hrvatske i Miss Earth Crne Gore,kao i Miss dijaspore i Miss Evrope.

Pobednice svih  zemalja otputovaće 5. oktobra na svetski izbor na Filipine gde će se zajedno sa predstavnicama svih zemalja takmičiti 30. dana za titulu Miss Sveta.

Vlasnica licence ovog prestižnog izbora lepote Sara Kalabić izjavila je ovo zaista jedan modni spektakl kakav se retko viđa na ovim prostorima i pozvala je sve ljubitelje mode da posete Banjaluku i Svečani salon hotela Jelena u petak 7. septembra, sa početkom u 20.30 sati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.