Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 00:09

Mitropolija: Stanje Amfilohija nepromenjeno u odnosu na jutros

Mitropolija crnogorsko-primorska oglasila se večeras povodom dezinformacija koje su se pojavile u javnosti o zdravstvenom stanju mitropolita Amfilohija.
"Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija obavještavamo javnost da je u odnosu na današnji izvještaj nepromijenjeno. Problem koji je napravio pneumomediostinum - vazduh u sredogruđu je pod nadzorom ljekarskog tima koji od samog početka bolesti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija se brine o njegovom oporavku", navodi se u saopštenju MCP.

Mitropolit Amfilohije je na lečenju u bolnici u Podgorici zbog zaraze koronavirusom, što je utvrđeno 6. oktobra.
Mitropolija crnogorsko-primorska je u poslednjem, jutrošnjem izveštaju, objavila da je posle pregleda utvrđeno da mitropolit otežano diše, uz bol u grudnom košu.
Kako su naveli, urađene su sve neophodne analize, mitropolit nije priključen na respirator i koristi i dalje neinvazivnu ventilaciju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitropolija: Zdravstveno stanje Amfilohija nepromenjeno

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2020

Mitropolija crnogorsko primorska demantovala je navode pojedinih medija o zdravstvenom stanju mitropolita Amfilohija Radovića i istakla da je njegovo "zdravstveno stanje nepromenjeno"..."Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija obaveštavamo javnost...

Nastavak na Radio 021...

Džomić: Nije istina da je mitropolit Amfilohije preminuo

Izvor: Beta, 30.Okt.2020

"Mitropolit Amfilohije nije preminuo, to su neistine" rekao je za Nova.rs Velibor Džomić, podgorički paroh.Naime, Džomić je za ovaj portal rekao da je laž vest koju su pojedini mediji pustili."Naš monah je pored njega i nije istina da je mitropolit preminuo", rekao je Džomić.Povodom dezinformacija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.