Izvor: RTS, 17.Jan.2021, 17:32

Ministarstvo pozvalo ambasadore da dođu u Crnu Goru do 18. januara

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore pozvalo je sve diplomatsko-konzularne predstavnike da dođu u Crnu Goru do 18. januara zbog održavanja ambasadorskih konsultacija.
Iz Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore su napomenuli da se konsultacije održavaju od 18. januara.
"Što u praksi znači da su ambasadori obavezni da do naznačenog datuma doputuju u Crnu Goru. O tačnom terminu i formatu konsultacija javnost će biti blagovremeno obaviještena. Neodazivanje na konsultacije, bez opravdanog razloga, predstavlja težu povredu službene dužnosti", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Ambasadori na konsultacijama

Izvor: Danas, 17.Jan.2021

Ministarstvo spoljnih poslova (MSP) u Podgorici pozvalo je sve diplomatsko-konzularne predstavnike da dođu u Crnu Goru do 18. januara zbog ambasadorskih konsultacija, saopšteno je danas iz MSP.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.