Ministar Kalmeta podneo ostavku

Izvor: S media, 25.Jul.2009, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Kalmeta podneo ostavku

Ministar mora, saobraćaja i infrastrukture Božidar Kalmeta je zbog tragične železničke nesreće koja se dogodila kod Kaštela podneo ostavku predsednici vlade Jadranki Kosor, ali ju je ona odbila, saopštila je danas portparol ministarstva Marina Halužan.

Kad je reč o bilo čijoj odgovornosti za ovu tragičnu nesreću, ministarstvo želi da istakne da najpre posebna komisija koju čine stručnjaci iz Hrvatskih željeznica treba da utvrdi sve okolnosti ove nesreće, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je portparol, prenela je HINA.

U nesreći, koja se dogodila juče, poginulo je šestoro putnika, a 55 je teže i lakše povredjeno, od kojih je 13 zadržano na bolničkom lečenju.

Voz je izleteo iz šina na strmini nakon izlaska iz tunela, a veće žrtve su izbegnute jer se voz nakon izletanja zaustavio na samoj ivici ambisa uz prugu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.