Migranti sa rečnog ostrva na Drini vraćeni u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti sa rečnog ostrva na Drini vraćeni u Srbiju

Grupa od 15 ilegalnih migranata, koji su pokušali da pređu reku Drinu nizvodno od Zvornika, na području naselja Tršić, vraćeni su u Srbiju, izjavio je komandir Jedinice granične policije Zvornik Mirel Imamović.

Imamović je, kako prenosi sarajevski portal Klix, rekao da se to dogodilo juče, te da u nameri da pređu u BiH nisu uspeli zbog visokog vodostaja.

Oni su, kako se navodi, ostali na rečnom ostrvu i za to vreme život im nije bio ugrožen.

Sve vreme bili su pod nadzorom Granične policije BiH i Granične policije Srbije, a kada je vodostaj Drine opao, vraćeni su u Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Migranti sa rečnog ostrva na Drini vraćeni u Srbiju

Izvor: RTS, 14.Avg.2018

. Grupa od 15 ilegalnih migranata, koji su pokušali da pređu reku Drinu nizvodno od Zvornika, na području naselja Tršić, vraćeni su u Srbiju, kaže komandir Jedinice granične policije Zvornik Mirel Imamović.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.