Mektić je i dalje samo Vlah za jednokratnu upotrebu

Izvor: B92, 11.Nov.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mektić je i dalje samo Vlah za jednokratnu upotrebu"

Sarajevo -- Član Predsedništva Hrvatskog narodnog sabora Mario Karamatić oglasio se povodom poteza ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića.

On je poručio Mektiću da je "džaba pocepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske", jer je i dalje, kako je rekao, samo "Vlah za jednokratnu upotrebu političke saraj-čaršije".

"Koliko god Mektić misli da je cepajući ovu knjižicu i 'boreći' se za BiH, kako sam reče, a ne za Republiku Srpsku, postao 'patriota' po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meri 'tamnog vilajeta', odnosno političke saraj-čaršije, uzimam sebi za pravo da mu poručim dve stvari - ne mogu zamisliti da ja ili bilo ko od mojih saboraca pocepa iskaznicu HVO-a i džaba je pocepa, Dragane... nisi njihov i nikada nećeš biti, samo si Vlah za jednokratnu upotrebu", napisao je Karamatić na svom Fejsbku.

Karamatić je ocenio da se granica do koje su Srbi i Hrvati spremni da idu da bi dobili "halal certifikat" od "saraj-političke čaršije" vremenom sve više i više pomera.

"Danas je Dragan Mektić poderao boračku knjižicu VRS-a za koju se borio da bi se još malo dodvorio Bakiru Izetbegoviću i paraobaveštajnim strukturama SDA i međunarodne zajednice koje ga drže u životu dok Tužilaštvo BiH ne počne da radi svoj posao, a počeće, pre ili kasnije", naveo je Karamatić.

On je dodao i da ne manjka Srba i Hrvata koji su verno služili "saraj-čaršiji" da bi na kraju od nje bili odbačeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.