Mektić: Hrvatska policija zlostavlja migrante i vraća ih u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić: Hrvatska policija zlostavlja migrante i vraća ih u BiH

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić demantovao je informacije da Bosna i Hercegovina organizovano protjeruje migrante iz BiH u Hrvatsku, navodeći da se događa upravo suprotno. "Hrvatska strana napadom želi da se odbrani od nasilja i torture koju vrši prema migrantima u Hrvatskoj i njihovog prislinog vraćanja u BiH", kazao je Mektić za regionalnu Televiziju N1. On je naveo da je "opštepoznata činjenica da hrvatska policija zlostavlja migrante i ulazi na teritoriju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mektić: Hrvatska policija zlostavlja migrante i vraća ih u BiH

Izvor: Danas, 22.Avg.2019

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić demantovao je danas informacije da BiH organizovano proteruje migrante iz BiH u Hrvatsku, navodeći da se događa upravo suprotno. Članak Mektić: Hrvatska policija zlostavlja migrante i vraća ih u BiH se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.