Medojević: Smenimo vlast!

Izvor: S media, 09.Mar.2010, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević: Smenimo vlast!

Predsednik opozicionog Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je danas u Skupštini Crne Gore političke stranke koje predstavljaju nacionalne manjine da se pridruže opoziciji radi smene crnogorske vlasti.

Medojević je rekao da je glavni zadatak svih da se ostvari "sloboda" od "manipulacija" sadašnje vlasti i zato bi, kako je objasnio, stranke manjinskih nacionalnih zajednica trebalo da udju u opozicioni savez za smenu vlasti.

Komentarišući Medojevićev >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poziv, ministar za ljudska prava i slobode manjinskih zajednica Ferhat Dinoša rekao je da taj poziv shvata kao nameru da se postigne nekakav "istorijski sporazum" u Crnoj Gori.

Dinoša je dodao da su manjinske nacionalne zajednice u Crnoj Gori postigle "istorijski sporazum" 21. maja 2006. godine, kada je na demokratskom referendumu obnovljena državnost Crne Gore.

"A vi (Medojeviću) tada niste bili tu", rekao je Dinoša.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.