Medojević: Ne prihvatiti ucene DPS, Demokrata i URE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 13:10

Medojević: Ne prihvatiti ucene DPS, Demokrata i URE

Predsednik Pokreta za promene, jedan od lidera Demokratskog fronta i doskorašnji poslanik u Skupštini Nebojša Medojević kaže da ne treba prihvatati ucene opozicione DPS i valadajućih Demokrata i URE, već da treba vratiti mandat građanima i pitati ih da li žele da Crna Gora bude demokratska, suverena i pravna država.

Država sa, kako ističe, pomirenim građanima i narodima ili kolonija globalnih radikalnih ekstremista.

Prema rečima Medojevića DPS, Demokrate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i URA imaju istu politiku i prirodno je da se približavaju koaliciji. Njemu je, kaže, politički razumljivo i što Demokrate, URA i DPS podržavaju aktuelnu vladu.

"Ona sprovodi politiku koju je DPS kreirao od raskola 1998 godine - politiku diskriminacije srpskog naroda u Crnoj Gori, neprijateljstva prema Srbiji, bezpogovornoj poslušnosti ambasadama, podrška mafiji i švercu cigareta i droge, očuvanju Udbe, nekontrolisanom zaduživanju i bahatom trošenju narodnih para", napisao je Medojević na svom fejsbuk profilu.

Dodao je da smatra da je DF antisistemska politička grupacija i da se zalažu za raskid sa, kako je naveo, "ovom pogubnom politikom DPS-a i kreiranje politike koja polazi od interesa građana i države" i dodao"

"Politike crnogorsko-srpskog pomirenja po principu sva prava svima, demontaže bolesnog komunističko-mafijaškog režima i radikalnog zaokreta u vođenju ekonomije zemlje. Odbacivanje neoliberalizma prelazak na ekonomiju države blagostanja".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.