Medojević: Direktor policije povezan sa kriminalom?

Izvor: S media, 10.Mar.2011, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević: Direktor policije povezan sa kriminalom?

Lider crnogorskog opozicionog Pokreta za promene Nebojša Medojević saopštio je danas da poseduje bezbednosno osetljive informacije koje "dikvalifikuju" direktora crnogorske policije Veselina Veljovića.

On je dodao da će te informacije predstaviti na sednici parlamentarnog Odbora za bezbednost i odbranu 18. marta.

Medojević, koji je poslanik i član Odbora za bezbednost, nije želeo da saopšti javno o kakvim je informacijama koje diskvalifikuju prvog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << crnogorske policije reč, jer mu to zabranjuje Zakon o parlamentarnom nadzoru službi bezbednosti.

Policajac priznao da je informisao Purdu

Još dokumenata o Šariću

Medojević: Zapad smenjuje bivše partnere

Medojević je saopštio da je reč o podacima koje je "prikupio poslednjih meseci svojim istraživačkim naporima".

Odbor bi 18. marta trebalo da razmotri ko je odgovoran za propuste u radu državnih službi u slučaju hapšenja kriminalne grupe Darka Šarića, optužene za šverc više od dve tone kokaina iz Južne Amerike.

O policijskoj operaciji "Balkanski ratnik" i hapšenju osumnjičenih za šverc kokaina iz Južne Amerike bilo je reči u crnogorskom parlamentu koji je ranije danas završio rapravu o ratifikaciji sporazuma sa Srbijom o izručenju sojih optuženih državljana.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nebojša Medojević nakon sastanka sa Lukšićem: Veljović će biti smijenjen

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Mar.2011

PODGORICA - Lider PZP-a Nebojša Medojević nakon sastanka sa premijerom Igorom Lukšićem na kome je ponovo tražio smjenu direktora Policije Veselina Veljovića, poručuje da je Veljović u službi poslanika te da ne bi smio sa njima politički da polemiše.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.