Potvrđeno: Razgovarali Đukanović i Abazović, gotovo izvesno - Dritan mandatar nove vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2022, 10:11

Potvrđeno: Razgovarali Đukanović i Abazović, gotovo izvesno - Dritan mandatar nove vlade

Građanski pokret URA Dritana Abazovića potvrdio je danas da su razgovarali sa predsednikom DPS i šefom države Milom Ðukanovićem, koji je ranije najavio podršku formiranju manjinske vlade.

U saopštenju dostavljenom medijima se navodi da je sastanak organizovan juče u zgradi Predsedništva, a pored Ðukanović prisustvovali su mu šef poslaničke grupe DPS Danijel Živković i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Na sastanku je, dodaje se, URA DPS-u predočila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prioritete evropske vlade.

Podgorički mediji pišu da je gotovo izvesno da će Abazović biti mandatar nove vlade.

Abazović je juče rekao da smatra da postoji ozbiljna većina koja bi formirala manjinsku vladu.

Iako su mediji spekulisali da bi Ðukanović mogao već danas da predloži mandatara, sudeći prema izjavama jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića, posle jučerašnjih konsultacija sa predstavnicima GP URA o formiranju većine za izbor nove vlade, tek naredne sedmice sledi razgovor šefa države sa predstavnicima političkih stranaka subjekata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Razgovarali Ðukanović i Abazović

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2022

​PODGORICA - Predsjednik Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović sastao se sinoć sa predsjednikom Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednikom države Milom Ðukanovićem, piše podgorička Pobjeda pozivajući se na svoja saznanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.