Marovića terete za još 15 miliona!

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marovića terete za još 15 miliona!

PODGORICA - Specijalno tužilaštvo Crne Gore pokrenulo je dve nove istrage vezane za malverzacije u Budvi, saznaju "Novosti". Na spisku od 19 osumnjičenih nalazi se predsednik Političkog saveta DPS i najbliži saradnik premijera Đukanovića Svetozar Marović, njegov brat Dragan, kao i bivši gradonačelnik Budve Lazar Rađenović. Sva trojica već su u zatvoru u sklopu istraga u aferama kojima su građani Budve oštećeni za oko 40 miliona evra! Njih trojica sumnjiče se da su zajedno sa još >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 15 osoba zloupotrebama službenog položaja i prevarama oštetili budvansku kasu za preko 15 miliona evra. Na spisku osumnjičenih, kako saznajemo, nalaze se još Stevica Dragović i Olivera Ilinčić, nekadašnja savetnica u kabinetu bivšeg predsednika državne zajednice SCG Svetozara Marovića, ali i direktorke u firmi koja je bila u vlasništvu Stanka Subotića Caneta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mlađi Marović priznao krivicu

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2015

PODGORICA-Miloš Marović, sin predsednika Političkog saveta DPS Svetozara Marovića, u četvrtak kasno popodne, posle četiri sata okončao je pregovore sa Specijalnim tužilaštvom, pred kojim je priznao krivicu. U prisustvu svog advokata Zdravka Begovića izneo je svoju ponudu odnosno koliko je spreman...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.