Marović preuzima upravljanje DPS-om

Izvor: Mondo, 11.Dec.2012, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marović preuzima upravljanje DPS-om

Potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović izjavio je da će preuzeti upravljanje tom strankom, nakon što je njen lider Milo Ðukanović ponovo postao crnogorski premijer.

Marović je, gostujući u emisiji "U centar" na Televiziji Crne Gore, rekao da je Ðukanović o tome upoznao Glavni odbor i Predsedništvo DPS-a.

"S obzirom na čitav niz novih obaveza koje sada Ðukanovića čekaju kao predsednika Vlade, u ovim posebnim specifičnim uslovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postajaće potreba neke dnevne koordinacije u partiji i u tom periodu njegovog odsustva, tu funkcije koordinacije kao prvog čoveka u partiji bi trebalo da radim ja", kazao je Marović.

Upitan očekuje li da to pitanje ubrzo bude i formalno rešeno, on je naveo da se to već desilo činjenicom informisanja i prihvatanja te okolnosti.

Ðukanović je 4. decembra, sedmi put, izabran za predsednika Vlade Crne Gore.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.