Marković: Crna Gora nije upravljala brodom na kojem je zaplenjen kokain

Izvor: RTS, 03.Maj.2020, 23:00

Marković: Crna Gora nije upravljala brodom na kojem je zaplenjen kokain

Premijer Crne Gore Duško Marković izjavio je da ta država nema ništa sa kokainom koji je zaplenjen na brodu "Budva", već da je to krivica engleske kompanije.
Marković je pohvalio rad crnogorske policije, koja je za vreme pandemije koronavirusa uradila veliki posao.

"To je dokaz da crnogorska policija i tužilaštvo, bez obzira na pandemiju, rade svoj posao i realizuju najkompleksnije operacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa partnerima na čitavom kontinentu", rekao je premijer Crne Gore.
Marković je dodao da je Crna Gora izdala brod jednoj engleskoj kompaniji.
"Nažalost i u ovoj situaciji se dešavaju manipulacije. Pojedini opozicionari karikiraju sa situacijom i stavljaju je na teret države. To bi bilo isto kao da oni nekome izdaju stan, a da se kod zakupca nađe droga. Pa onda bi zakupodavac odgovarao za ono šta radi zakupac", zaključio je Marković.
U nemačkoj luci Hamburg, na brodu "Budva", koji plovi pod crnogorskom zastavom, zaplenjeno je oko pola tone kokaina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Duško Marković o zapleni 500 kilograma kokaina u Hamburgu: Brod „Budva“ dat u zakup, njime nije upravljala crnogorska kompanija

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2020, 01:49

To bi bilo isto kao kad se kod zakupca sta nađe droga, pa onda zakupodavac odgovara za ono šta radi zakupac - kazao je premijer BRODOM nikada nije upravaljala crnogorska kompanija već ga je odmah dala u zakup. Ovo je kazo predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković, komentarišući...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.