Mandiću pozlilo u Trebinju, čeka transport na VMA

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 15:07

Mandiću pozlilo u Trebinju, čeka transport na VMA

Jedan od lidera crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić danas će biti operisan na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, pišu podgoričke Vijesti, pozivajući se na nezvanična saznanja iz tog saveza.
Mandiću je danas pozlilo u Trebinju, gde se obratio lekarima Hitne pomoći i očekuje se da bude transportovan na VMA.

Nije poznato kakve zdravstvene tegobe ima, te kakvom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << operativnom zahvatu će biti podvrgnut.
Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić pokušao je u sredu da uđe u Crnu Goru sa svojim rođakom Danilom, ali je bio prinuđen da se vrati kada je ustanovljeno da je Danilo boravio u Srbiji, prenosi RTCG.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna operacija u Beogradu: Andriji Mandiću POZLILO nakon što mu nije dopušteno da uđe u Crnu Goru

Izvor: Blic, 12.Jun.2020

Predsednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić danas će, nakon što mu je pozlilo u Trebinju, biti prevezen u Beograd gde će biti operisan, potrđeno je Srni u ovoj stranci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.