Malo sutra ćeš doći na vlast

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Malo sutra ćeš doći na vlast"

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev poručio je lideru najveće makedosnke opozicione partije VMRO DPMNE Hristijanu Mickoskom da će "malo sutra doći na vlast".

Pratio je to i gestikulacijom, dodirujući lakat.Zaev je takvu poruku političkom suparniku uputio sinoć sa strančke tribine vladajuće SDSM u Prilepu, u delu govora u kome je optužio Mickoskog da se jedini obradovao odluci predsednika Francuske Emanuela Makrona da Severenoj Makedoniji ne bude dodeljen datum za početak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregovora sa EU.

"Samo je on srećan, ceo ispunjen, evo nema datuma. I šta ako nema datuma? Misli da će to da ga dovede na vlast. Malo sutra!", rekao je Zaev pokazujući lakat, uz osmeh, što su pristalice i članovi SDSM na tribini pozdravli aplauzom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.