Makedonski premijer se javno obratio pred svim zvaničnicima iz regiona!

Izvor: BKTV News, 26.Avg.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonski premijer se javno obratio pred svim zvaničnicima iz regiona!

Zaev razgovarao s Brnabićkom.

Predsednik makedonske vlade Zoran Zaev potvrdio je danas u Draču da je na nedavnu političko diplomatsku krizu između Srbije i Makedonije stavljena tačka.

Zaev je novinarima, nakon prve sesije neformalnog premijerskog skupa zapadnobalkanske šestorke, na pitanje novinara da li je kriza završena, rekao:

"Svakako da jeste. Istina razgovor s predsedikom Aleksandrom Vučićem je bio dug, ali je debata o ovom pitanju završena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u nekoliko rečenica".

Zaev kaže da je perspektiva Srbije i Makedonije u napretku i saradnji u svim oblastima.

"Naši narodi su veoma bliski. Oni mogu da sarađuju i bez nas političara. Mi treba da budemo tu samo da im pomognemo, ako im pomoć zatreba", kazao je Zaev.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.