Majke zabrinute: Doktorka ustvari pedofil?!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majke zabrinute: Doktorka ustvari pedofil?!

Banjalučke majke zabrinute nakon što je lažna doktorka pokazala simptomatično interesovanje za genitalije njihove dece.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Roditelji iz Facebook grupe "Mame Banjaluke" zabrinute su nakon što im se izvesna Mirela Artunović Milošević, predstavila kao pedijatar i ponudila online stručnu pomoć, a zatim, kako tvrde, u svojim upitima, pokazala simptomatično interesovanje za genitalije njihove dece!?

Zbog sumnji da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se iza profila skrivaju namere pedofila, kako su precizirale, deo roditelja obavestiće danas nadležne institucije, dok stručnjaci apeluju na odgovornost roditelja i oprez prilikom korištenja online medija i objave fotografija dece.

Prema rečima majki, ista osoba, odnosno profil se već nekoliko puta pojavljuje na Facebooku, ali s različitim identitetom, prenose "Nezavisne novine".

"Ako je primetite, blokirajte, prijavite ili javite najbližoj policijskoj stanici," napisale su majke. Јedna od majki je s njom vodila razgovor, kako bi pokazala i drugim majkama da je u pitanju lažni profil, a u slučaj je uključena i policija RS.

"Јoš uvek nema zvanične prijave u policiji Republike , ali je Facebook profil u međuvremenu izbrisan" potvrđeno je u MUP-u RS.

Prema tvrdnjama stručnjaka iz MUP-a RS za zloupotrebe online medija, a kako je "Nezavisnim" potvrđeno, u pitanju je klasičan model predatora.

"Mi ne možemo ništa tvrditi još uvek, ali je na osnovu pokazatelja koje do sada imamo, reč o klasičnoj metodologiji pristupa i komunikacije potencijalnog predatora", rekla je Mirna Šoja, načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću u MUP-u RS.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.