Mađarski carinici pronašli marihuanu u autobusu iz Srbije

Izvor: RTS, 22.Jul.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarski carinici pronašli marihuanu u autobusu iz Srbije

Carinski i policijski službenici Mađarske su na graničnom prelazu Reske zaplenili sedam kilograma marihuane iz jednog autobusa koji je iz Srbije vozio putnike za Nemačku, potvrdila je Uprava carine Mađarske.
Policajci i carinici pregledali su prtljag 38 putnika koji su prepodne ušli u Mađarsku na prelazu Reske, autobusom sa srpskim registarskim tablicama na liniji za Nemačku.

Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je svaki od putnika uzeo svoj prtljag i otvorio ga za pregled, jedan kofer ostao je u prtljažniku jer ga niko nije preuzeo.
U tom koferu, među garderobom pronađeno je 34 pakovanja sumnjive supstance za koju se pretpostavlja da je marihuana.
Paketi su bili umotani u zelene i plave folije i premazani pastom za zube, kako bi se neutralisao karakterističan miris.
Više od sedam kilograma ove opojne droge na licu mesta su zaplenili mađarski policajci.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.