Mađarska, kod albanskih državljana pronađeno 10 kilograma heroina

Izvor: RTS, 28.Okt.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska, kod albanskih državljana pronađeno 10 kilograma heroina

Mađarska policija je uhapsila dvojicu albanskih državljana kod kojih je pronašla 10 kilograma heroina, koji na crnom tržištu Mađarske vredi više od pola miliona evra.
Na graničnom prelazu Tompa, na ulazu u Mađarsku, pripadnici granične policije i carine prekontrolisali su automobil "folksvagen" u kome su bila dva albanska državljanina.

Prema navodima policije, vozač i suvozač su se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sumnjivo ponašali pa je vozilo poslato na detaljan pregled.
Ustanovljeno je da je šasija prerađivana i zavarena, a u šupljinama donjeg rama pronađeno je 20 paketa sa smeđom praškastom supstancom.
Nakon brze analize, utvrđeno je da se radi o heroinu koji na crnom tržištu Mađarske vredi više od pola miliona evra.
Predstavnik mađarske policije izjavio je da droga takve čistoće davno nije zabeležena u Mađarskoj.
Dvojica albanskih državljana su u pritvoru i protiv njih je pokrenut krivični postupak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.