Lopovi u Hrvatskoj ukrali celu kuću

Izvor: Mondo, 18.Dec.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi u Hrvatskoj ukrali celu kuću

Nesvakidašnju prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio da mu je nestala kuća.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Prelepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasformirana je gotovo do temelja.

Ukrali vrata na zgradi u Novom Sadu!

Lopovi su, prema navodima vlasnika, za nekoliko dana odvojili i odneli ceo krov s crepom, kao i delove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zidova od drvene građe, a šteta se procenjuje na desetak hiljada kuna, piše portal Podravski.hr, a prenosi Fena.

Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću.

Koprivnički policajci proveravaju da li te glasine imaju veze s istinom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopovi ukrali celu kuću

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Nesvakidašnju prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio da mu je nestala kuća...To je objavio portal Podravski.hr...Montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasformirana je gotovo do temelja. Lopovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.