Likvidacija u centru Podgorice: Ima mrtvih, policija hitno poslata na lice mesta (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Sep.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidacija u centru Podgorice: Ima mrtvih, policija hitno poslata na lice mesta (VIDEO)

Napadači su u bekstvu!

Podgoričanin Ivan Nedović ubijen je oko 13 sati u pucnjavi u kafiću "Auto Zeta" u Podgorici. U istoj pucnjavi teško je ranjen navodni član škaljarskog klana Milić Minja Šaković i lekari se trenutno bore za njegov život.

TRAGEDIJA: Vojnik poginuo u eksploziji na poligonu

Prema pouzdanim saznanjima iz izvora bliskog istrazi, na Šakovića i Nedovića maskirani napadač ispalio je rafal i pobegao.

Rečeno da je napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bio suvozač u sivom BMW-u stranih registarskih oznaka, i da je izašao iz automobila, prišao lokalu i kroz staklo ispalio rafal u Šakovića i Nedovića.

Težak udes kod Pančeva, ima povređenih!

Kako se nezvanično saznaje sve ukazuje na to da je namera bila da se puca i na Šakovića i na Nedovića. Njih dvojica su, inače, često bili zajedno u društvu i imali su intenzivnu komunikaciju.

Iz policije je saopšteno da se u koordinaciji sa tužilaštvom, radi na rasvetljavanju ovog slučaja.



"CB Podgorica je danas oko 12.30 časova obavešten da je u ulici Vaka Đurovića u Podgorici, u lokalu koji se nalazi u sklopu servisa "Auto Zeta", došlo do upotrebe vatrenog oružja. Za sada nepoznata lica, na čijoj identifikaciji policija radi, su upotrebila vatreno oružje od čijeg dejstva su povrede zadobili I.N. i M.Š. iz Podgorice. Ova dva lica su transportovana u Klinički centar radi ukazivanja lekarske pomoći. I.N. je podlegao povredama", saopšteno je iz policije.

Pucnjava u srednjoj školi, policija blokirala grad

Na licu mesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Ivan Nedović je vlasnik "Auto-Zete", iza sebe je ostavio dvoje dece.

Milić-Minja Šaković ima policijski dosije za više krivičnih dela u Podgorici. Navodno je u vezi sa škaljarskim klanom, a pre šest godina je osuđen na godinu zatvora zbog iznude.

Policajac na dužnosti teško ranjen, četvoro uhapšenih

Više puta je privođen zbog oružja, a sumnja se i da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana, Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi (29).

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

RAFALNA PALJBA u centru Podgorice: Ima MRTVIH, napadači u bekstvu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017

Policija na licu mesta..Podgoričanin Ivan Nedović ubijen je oko 13 sati u pucnjavi u kafiću "Auto Zeta" u Podgorici. U istoj pucnjavi teško je ranjen navodni član škaljarskog klana Milić Minja Šaković i lekari se trenutno bore za njegov život...Prema pouzdanim saznanjima iz izvora bliskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.