Krivokapić odgovorio Mandiću: Potpuno sam opredeljen za očuvanje Crne Gore

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 19:20

Krivokapić odgovorio Mandiću: "Potpuno sam opredeljen za očuvanje Crne Gore"

Zdravko Krivokapić rekao je da su Vlada Crne Gore, kao i on sam, potpuno opredeljeni za očuvanje i razvoj Crne Gore, kao i njeno ekonomsko jačanje.

Krivokapić je to rekao reagujući na optužbe jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića da je izdajnik.

Dodao je da on ima obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore, te da nema dugove ni prema kome "sa ove ili sa one strane" i da neće dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << građana, pa čak i Crkve.

"Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali 'profesionalni Srbi' i 'profesionalni Crnogorci' znaće se vrlo brzo", naveo je Krivokapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"JA SAM U ŽIVOTU IZDAVAO SAMO KNJIGE" Krivokapić: Vrlo brzo će se znati šta su sve izdali profesionalni Srbi i Crnogorci

Izvor: Blic, 21.Jun.2021

Vlada Crne Gore i ja kao njen predsednik potpuno smo opredeljeni za očuvanje i razvoj Crne Gore, njeno ekonomsko jačanje i dobrobit svih naših građana, porucio je premijer Zdravko Krivokapić reagujući na optužbe jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića da je izdajnik.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.