Krenuo na Ostrog, pa propao u rupu

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenuo na Ostrog, pa propao u rupu

Nestali Nikšićanin Dragan Bulatović (47) vratio se živ i zdrav kući sinoć oko 22 sata i 30 minuta, saopštila je njegova porodica, javio je portal Onogošt.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Kako su objasnili, on je, iako je rekao da ide za cigare, krenuo do manastira Ostrog peške, starim putem kroz šumu.

"Kako nam je ispričao, upao je u oko dva metra duboku rupu, gde je skoro izgubio svest i zaspao. Danas popodne nekako je uspeo da izađe, uputio se kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svratio je kod druga koji živi u Kličevu i zamolio ga da ga doveze kući jer je bio iscrpljen. Nije bilo povreda osim vidne iscrpljenosti jer nam je ispričao da je nakon pada dugo bio u polusvesnom stanju”, kažu ukućani i zahvaljuju svima koji su, dodaju, pomagali, tražili, zvali i interesovali se.

Bulatović je u četvrtak oko ponoći izašao iz kuće rekavši da ide da kupi cigare, da bi sutradan njegova rodbina prijavila nestanak. Vratio se u subotu uveče.

Organizuju potragu za BulatovićemU Nikšiću nestao Dragan Bulatović

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NEVOLJE NIKSICANINA NA PUTU KA SVETINJI Tajno krenuo na Ostrog pa zavrsio u rupi

Izvor: medio.rs, 03.Sep.2017

Nikšićanin Dragan Bulatović (47) koji je u četvrtak veče nestao, vratio se kući živ i zdrav...Kako piše portal Onogošt, Bulatović se uputio ka manastiru Ostrog..."Iako je rekao da ide po cigare, priznao nam je da je zapravo imao jaku želju da pešači do Ostroga. Išao je šumom, nekim starim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.