Kotor: Vrh policije u dilu sa kriminalcima?

Izvor: Mondo, 12.Sep.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kotor: Vrh policije u dilu sa kriminalcima?

U velikoj akciji policije u Kotoru je uhapšeno osam osoba koje se sumnjiče da su povezane sa tamošnjim kriminalnim klanovima, a među njima je i pomoćnik komandira u Odeljenju bezbednosti Kotor Z.S., saznaju "Vijesti".

Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Z.S. je osumnjičen da je davao informacije kavačkom klanu, koji prema policijskoj evidenciji vode Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer.

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšen je i još jedan pripadnik kotorske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policije.

Kako prenose "Vijesti" na meti pripadnika specijalne jedinice i kotorske policije su se našle osobe koje su označene kao bezbednosno interesantna lica.

Oni od jutros pretresaju stanove navodnih članova takozvanog Kavačkog kriminalnog klana, pišu "Vijesti".

Akcijom u Kotoru rukovodi specijalni policijski tim, a istražni organi će se najverovatnije oglasiti tokom dana.

Ovo nije prvi pretres u Kotoru. Ranije, nakon eskalacije sukoba zaraćenih kriminalnih klanova policija i njene specijalne jedinice boravile su u tom gradu radi očuvanja bezbednost građana.

To nije dalo rezultate, jer je pre sedmicu u kotorskom naselju Muo počinjeno u poslednih desetak godina najbrutalnije mafijaško ubistvo, kada su bombom raznet Goran Biskupovic, koji je važio za člana takozvanog Škaljarskog klana i Miloš Bošnjak, za kog se veruje da je samo bio u društvu Biskupovića.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POMOĆNIK KOMANDIRA KOTORSKE POLICIJE RADIO ZA KRIMOSE: Samardžić davao informacije kavačkom klanu!

Izvor: Kurir, 12.Sep.2016

...Samardžić je osumnjičen da je davao informacije kavačkom klanu, koji prema policijskoj evidenciji vode Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšen je još jedan pripadnik kotorske policije..Samaržić i BS, CĐ, , BA, AN, AI, MT, DI, LjG, uhapšeni su zbog postojanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.